eemhorst_logo

Stichting Vrienden van De Eemhorst

Stacks Image 65
We zijn trots op De Eemhorst! Een prachtig, milieuvriendelijk gebouw, voorzien van alle faciliteiten die bij een moderne zorginstelling horen. Veel licht, prettige kleuren en een schitterend ruim uitzicht op de prachtige, groene omgeving nabij de Eem. Wij willen er alles aan doen om het verblijf op De Eemhorst zo prettig mogelijk te maken voor de bewoners. Hiervoor zijn veel extra voorzieningen nodig.

Stichting Vrienden van De Eemhorst helpt ons daarbij!

ANBI

De Stichting Vrienden van De Eemhorst is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Het voordeel voor u als donateur voor het geven aan een Anbi organisatie is dat uw gift onder voorwaarden aftrekbaar is. Dit geldt voor de inkomsten-, vennootschaps-, erf- en schenkbelasting. Wij houden ons aan de voorwaarden die de Overheid stelt aan een ANBI. De toekenning vormt een extra waarborg op de kwaliteit van de Stichting door toezicht van de overheid.
anbi, eemhorst

Word ook vriend van De Eemhorst!

Dankzij de steun van de Vrienden kunnen we belangrijke projecten verwezenlijken die niet uit het zorgbudget vergoed kunnen worden. Word daarom ook Vriend van De Eemhorst!
Stacks Image 19
© De Eemhorst. Website: Quagga
De Eemhorst - Vrienden van De Eemhorst